Contact

Vragen of tips
Heb je tips over Vaticaanstad of Rome of mis je informatie op onze website welke zeker het vermelden waard is? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen indien nodig binnen enkele werkdagen contact met je op.

Hou er s.v.p. bij je vragen rekening mee dat wij geen reisbureau zijn en niet in Vaticaanstad / Rome gevestigd zijn en geen connecties hebben met de officiële toerismebureaus van Vaticaanstad en Rome en je hierdoor wellicht niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen.

Wil je een vermelding op onze link pagina of meer informatie ontvangen over de advertentie mogelijkheden op deze website? Ook kun je het contactformulier invullen.

Over ons
Alles over Vaticaanstad biedt een uitgebreid aanbod van informatie en tips voor een bezoek aan Vaticaanstad en Rome in Italië. Op deze website kun je onder andere informatie vinden over de vele bezienswaardigheden in Vaticaanstad en Rome. Ook ben je hier aan het juiste adres voor informatie over het openbaar vervoer van Rome en de musea in Vaticaanstad.

AllesoverVaticaanstad.nl is onderdeel van Muzo Travel.

E-mailadres
Vanwege misbruik door spambots hebben we het contactformulier op deze pagina verwijderd. U kunt ons via email bereiken via info(@)muzotravel.nl. Let op dat u de haakjes naast het @ verwijderd.